Genç Girişimciler Faik Şahenk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde

Okulumuzun ortak olduğu kısa adı “Genç Girişimciler” olan ALL YOUR DREAMS CAN COME TRUE IF YOU HAVE THE COURAGE TO PURSUE adlı Erasmus+ projemiz son ermiştir. Proje, Türkiye, Litvanya, İspanya ve Yunanistan’daki ortak okullardan oluşan bir Erasmus+ okul ortaklığı projesidir.  Projenin genel amaçları öğrencilerin girişimcilik becerileri artırmak, farklı kültürleri tanımak, yabancı dil becerisini ve özgüveni artırmaktır. Projenin uygulama sürecinde öğretmen ve öğrenciler ortak okulları ülkelerinde ziyaret ettiler. Bu kapsamda okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden 23 kişi yurtdışına giderek proje faaliyetlerinde bulundular. Yurtdışı ortaklarımızdan da 24 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu proje kapsamında Niğde’ye geldiler. Projemizin bütün faaliyetleri tamamlanarak bitirilmiştir. Proje boyunca yapılan faaliyetleri ve sonuçlarını yaygınlaştırmak için https://entrepreneurs.vgtulicejus.lt/  adresinde proje için bir  web sayfası hazırlanmıştır.

Projemizin sitesine gitmek için tıklayınız.

22-08-2023

Yayın: 22.08.2023 - Güncelleme: 22.08.2023 01:10 - Görüntülenme: 213