Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY'u anma törenini gerçekleştirdik.

Mrt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. dönem 1. Yazılı Sınav Tarihlerinin indirmek için tıklayınız.

Şbt

Okulumuz öğrenci ve öğretmenleri ile birlikte huzurevi ziyareti gerçekleştirdik. Yaşlılarımızla birlikte çok güzel ve eğlenceli zamanlar geçirdik.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Şubat Ayı Sorumluluk Sınav Takvimi İçin Tıklayınız.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı şubat ayı sorumluluk sınavları 5-16 Şubat tarihleri arasında yapılacaktır. Orta Öğretim Kurumları Yönetmeliği Madde 58’ e göre Okuldan mezun olamayan 12 nci sınıf öğrencileri ile devamsızlık tebligatı yapıldığı hâlde okula veya sınavlara katılımları sağlanamayan öğrenciler, sorumluluk sınavına girmek istediklerine dair yazılı taleplerini kayıtlı oldukları okul müdürlüğüne sınav tarihinden 5 iş günü öncesine kadar bildirmeleri hâlinde sorumluluk sınavı planına dâhil edilir.

Ock

Okulumuzda bölümler arası bilgi yarışması yapıldı. Bilgi yarışmasında başarılı olan öğrencilere okul müdürümüz Mahmut Erdem DİKER tarafından ödülleri verildi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederiz.

Ock

Okulumuzda öğrencilerimizle birlikte yürüttüğümüz bir eTwinning projesi olan WISER TODAY BETTER TOMORROW ile Avrupa kalite etiketini almaya hak kazandık. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

SINAV PRO0GRAMIN İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Yemeğimiz Öğretmenlerimiz ve Eşlerinin Katılımları ile Yapıldı.

Kas

24 Kasım Öğretmenler Günü Okulumuzda Coşkuyla Kutlandı

OKUL AİLE BİRLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Ekm

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlikler ile Cumhuriyetimizin 100. Yılını coşkuyla kutluyoruz.

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı 1. Dönem 1.Ortak Sınav Tarihleri

Ekm

Okulumuzun yağışlı havalarda okul girişi ve bahçesinde meydana gelen su birikintisi sebebiyle okul giriş çıkışlarında öğrencilerimiz, personellerimiz ve ziyaretçilerimiz zorluk yaşamaktaydı. Buna çözüm olarak okul girişine ve bahçesine asfalt döküldü. Bu taleplerimizi dinleyerek çalışmaların başlatılması hususunda gerekli desteği veren Sayın Valimiz Cahit ÇELİK,  İl Özel İdare ekibi ve okul personelimize teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Ekm

Okulumuzda atıl halde bulunan sus havuzu atık malzemeler kullanılarak öğrenciler için oturma alanına dönüştürülmüştür. Oturma alanı oluşturulurken eski ranza demirleri, atik fayanslar, kullanılmayan suntalar ve eski sandalyeler kullanılmıştır.