Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü kapsamında okulumuz ögrencileri ile itfaiye ziyaretinde bulunduk.

Okulumuzda Eylül ayı içerisinde sorumluluk sınavları yapılacaktır.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyona Yerleşmeye Hak kazanan Öğrenci Listesi 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı Pansiyona Yerleşmeye Hak kazanan Öğrenci Listesi İndirmek İçin Tıklayınız.

Başvuru hakkı kazanan öğrencilerin 28-31 ağustos 2023 tarihlerinde veli ve öğrenci birlikte okula gelerek kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir.

Ağu

Okulumuzun ortak olduğu kısa adı “Genç Girişimciler” olan ALL YOUR DREAMS CAN COME TRUE IF YOU HAVE THE COURAGE TO PURSUE adlı Erasmus+ projemiz son ermiştir. Proje, Türkiye, Litvanya, İspanya ve Yunanistan’daki ortak okullardan oluşan bir Erasmus+ okul ortaklığı projesidir.  Projenin genel amaçları öğrencilerin girişimcilik becerileri artırmak, farklı kültürleri tanımak, yabancı dil becerisini ve özgüveni artırmaktır. Projenin uygulama sürecinde öğretmen ve öğrenciler ortak okulları ülkelerinde ziyaret ettiler. Bu kapsamda okulumuz öğretmen ve öğrencilerinden 23 kişi yurtdışına giderek proje faaliyetlerinde bulundular. Yurtdışı ortaklarımızdan da 24 kişilik öğretmen ve öğrenci grubu proje kapsamında Niğde’ye geldiler. Projemizin bütün faaliyetleri tamamlanarak bitirilmiştir. Proje boyunca yapılan faaliyetleri ve sonuçlarını yaygınlaştırmak için https://entrepreneurs.vgtulicejus.lt/  adresinde proje için bir  web sayfası hazırlanmıştır.

Projemizin sitesine gitmek için tıklayınız.

Tem

2023 YILI PANSİYON BAŞVURULARI 22-25 AGUSTOS TARİHLERİNDE YAPILACAKTIR.

Tem

Anadolu Meslek Programından Anadolu Teknik Programına geçmek isteyen 11. sınıftan 12. sınıfa geçen öğrencilerimizin dikkatine

Haz

Okulumuzun Bilişim Öğretmeni Yunus YAKAR ve Bilişim bölümü 11C sınıfı tarafından yürütülen ve  kuruculuğunu Türkiye'nin Romanya ile yaptığı  "Wiser Today, Better Tomorrow" isimli eTwinning projesinin sonuna gelindi. Proje ortaklarında İtalya ve Gürcistan'ın da bulunduğu projede öğrencilere; doğal kaynakları verimli kullanma, iklim değişikliğini engelleme, projede bulunan ülkelerin biyoçeşitliliğini inceleme ve öğrenme, disiplinlerarası beceri kazandırma ve 21. yy becerilerini geliştirme hedeflenmiştir. Bu amaçlarla, 11C sınıfındaki  öğencilerle iklim değişikliğini araştırma ve edergi hazırlama, okul bahçelerini ağaçlandırma, biyoçeşitlilik hakkında sunum hazırlama, iklim değişikliğinde elde edilen bilgileri online quizle yoklama (KAHOOT), atık materyallerden bez çanta tasarlama ve yine biyoçeşitliliği incelemek için doğa gezisi etkinlikleri yapıldı. Proje sonunda proje etkinliklerini değerlendirmek için sırasıyla öğretmen, öğrenci ve veli değerlendirme anketleri düzenlendi. Anket sonuçlarında projeye dahil olan öğrencilerin iklim değişikliği konusunda farkındalıklarının arttığı ve doğal kaynakları daha verimli kullanmaya başladıkları ortaya çıktı.

Haz

Okul Türlerinde Birinci Olan Öğrencilerimize Öğretmenleri Tarafından Hediyeleri Verilerek Okul Birincileri Kütüğüne İsimleri Çakma Etkinliği Gerçekleştirildi.

May

OKULUMUZDA DÜZENLENEN SATRANÇ TURNUVASINDA ŞAMPİYON OLAN ÖĞRENCİMİZE MÜDÜRÜMÜZ TARAFINDAN HEDİYE VERİLDİ.

Nis

Dünya Afet ve Azaltma Günü kapsamında okulumuzda ilimizden gelen AFAD ekipleri ve Afete Hazırlık Kulübü vasıtasıyla Afet ve Acil Durum alanında farkındalık artırma, Afet ve Acil durum eğitimi, Deprem, Sel ve Yangın Eğitimleri verilmiştir. Bunun dışında okulumuzda acil durum ve yangın tatbikatları yapılmış, öğrencilere ve öğretmenlere acil bir durumda nerde toplanmaları ve ne yapmalarına dair eğitimler gerçekleştirilmiştir.

May

Sinek avcısı oyununa buradan erişebilirsiniz.

Bayraktar siha oyununa buradan erişebilirsiniz.

Sanal tur uygulamasına buradan erişebilirsiniz.

Kas

ÖĞRETMENLER GÜNÜ İÇİN  VELİMİZİN GÖNDERDİĞİ PASTAYI OKUL MÜDÜRÜMÜZ SIRRI SÜLEYMAN DELİCE SERVİS ETTİ